WE BOUWEN, RENOVEREN EN TRANSFORMEREN

We regelen uw project van A tot Z. Van de schets tot de plinten. Van de vergunningen tot de communicatie met omwonenden.
Renovatie

Huis gekocht of is je bestaande woning aan onderhoud toe? Stel die klus niet langer uit en schakel een professionals van ons in. Wij hebben jaren ervaring met het uitvoeren van totale woningrenovaties en verbouwingen van kantoorpanden, winkels en restaurants in Randstad.

Schilderwerk & Stukadoren

Het huis van buiten verven? De muren binnen een nieuw kleurtje geven? Of de muren laten granollen of stucen? Laat het over aan één van onze ervaren schilders of stukadoren. Wij werken uitsluitend met A-merk verf en bouwmaterialen voor het optimale resultaat.

Verbouwing

Huis verbouwen? Daar komt natuurlijk veel bij kijken; van werkvoorbereiding tot uitvoering van de verbouwing zelf. Onze professionals hebben jarenlange ervaring met het verbouwen van woningen, kantoren, winkels en andersoortige ruimtes. 

Timmerwerk

Een mooie sfeervolle trap van hout of een handige inloopkast in uw slaapkamer laten inbouwen. Onze vakkundige timmermannen voeren uw plannen geheel naar wens uit. Een veranda, een tuinhuisje of carport vraagt om specialistisch vakwerk. Laat de uitvoering daarvan over aan onze professionals.

Loodgieters

Een waterleiding vervangen? Een gasleiding aanleggen? Een douchekraan vervangen? Een bad inbouwen? Een verstopte vaatwasser? Ook het verbouwen van complete badkamers, keukens en toiletten is bij onze professionals in vakkundige handen. Zo heeft u nergens omkijken naar.

Installatie

Nieuwe radiatoren in de woonkamer? De installateurs van Renoverend sluiten graag diverse warmtevoorzieningen, zoals radiatoren, convectoren, boilers en zonneboilers voor u aan. Ook voor het leggen en aansluiten van vloerverwarming bent u bij ons op het juiste adres.

Elektriciteit

Bedrading aanleggen, groepen uitbreiden, een schakelaar vervangen, een lamp ophangen, nieuwe stopcontacten plaatsen, een bliksembeveiliging of een alarmsysteem installeren: stuk voor stuk zaken waaraan u uw vingers liever niet wilt branden. Dat kunt u veel beter overlaten aan een van onze allround elektriciens. Zij hebben alle vakkennis in huis om u snel en vooral veilig van dienst te zijn bij al uw elektrotechnische installaties.

Tegels

Tegels in de badkamer, de keuken of het toilet bepalen grotendeels de uitstraling. Onze ervaren tegelzetters zorgen ervoor dat met de tegels van uw keuze in elke woonruimte de gewenste sfeer wordt gecreëerd. Ongeacht of u nu kiest voor natuursteen tegels of keramische tegels: dankzij onze toegewijde vakmensen met oog voor detail bent u verzekerd van een perfect eindresultaat waaraan u jarenlang plezier zult beleven.

Bouwslopers
Wij zorgen dat uw nieuwbouwhuis, uw winkel- of bedrijfspand schoon wordt opgeleverd en fris oogt. Daar komt bij dat wij ook de bouwplaats gedurende het bouwproces bouwschoon kunnen houden. Een schone werk- en bouwplek is niet alleen prettig voor de bouwers, maar waarborgt ook overzicht en veiligheid. Bij deze diensten kunt u denken aan het bouw opruimen van de bouwplaats en bouwafval storten.

Groter wonen?

Kies voor een zorgeloze aanbouw.
Wij specialiseren ons al jaren in het plaatsen van aanbouwen. Het proces kent voor ons geen geheimen en voor jou dus geen verrassingen!

Meerwaarde door meer m2 te creëren

Zie jij zo’n uitbouw wel zitten?
Neem contact op!